Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Frk Lindströms löfte

Frk Lindström, jag är gravt imponerad över att du läst samtliga partiprogram. Jag får erkänna att jag även på detta område ligger en bit efter. Intrycket av grundlighet som jag haft tidigare har ytterligare stärkts, både av detta och annat.

Jag hoppas att fröna av vår lilla ordväxling kring detta ämne kommer att sjunka ner i det undermedvetnas mylla och så småningom spira och bära frukt. Om världen står ett tag till hoppas jag att få se dig som något av inlandets Vigdís Finnbogadóttir, Golda Meir, Margret Thatcher eller Indira Gandhi. De var inte heller att leka med!
Ska man vara lite rebell så måste det ju ske där man gör någon skillnad. Inte bara i spegeln. Det räcker med strömlinjeformade typer. Det kan hända att särskilt inlandet, Västerbotten och Norrland kan komma att behöva en del politiker framöver som både förmår se helheten och vågar ge hals.

Enär jag i regel ser glaset som halvfullt, istället för halvtomt, tar jag det du skriver och inte skriver om partival som ett halvt löfte!
Människor tenderar också att bli mer konservativa med tilltagande mognad och vishet. *s*

Eders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.