Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vill inte förstöra eventuell nyårsstämning

Vill inte bortse från det myckna lidandet på Gaza-remsan heller, men fick just den här filmsnutten med autentiska bilder från Israel.

Ibland bortses det från lidandet där.

5 kommentarer

 1. Kalle S

  Jag kan inte vara så missledd av media, att jag jag inte förstått att Israels bombningar och dödandet nu himmelsvitt (?) överstiger den andra sidans tämligen få raketangrepp på Israel.

  Självklart lider man på båda håll, men som sagt…

  Gott Nytt År i alla fall och ta väl hand om din sjuka fru.

  Nu åker vi till syster och svåger i Umeå

 2. Jan N

  Det är förstås som du säger, svaret är väldigt mycket starkare.
  Den psykologiska pressen av raketregnet och löftena om återupptaget självmordssprängande på bussar, affärer och caféer kan dock inte bortförklaras som utlösare till detta.
  Det jag vill belysa är att det inte är en promenad i parken att vara israel heller. Att aldrig veta om dina kära kommer hem igen eller var raketerna slår ner. En del har jämfört dem med fyrverkerier. Det är inte riktigt så.

 3. H P

  och God fortsättning och tack för Dina tänkvärda bloggar. Krya på Dej. Jag skall tänka på Dej o Din familj, när jag fyrar den första nyårsraketen samt på Gunnel o Robban i Gautio. Jag vet, hur det är med storm och utan el. Måtte de int gå ut på isen innan den är säker.

 4. Jan N

  Tackar du! Just nu tilltar molandet i bihålorna, hoppas det vänder så man slipper uppsöka vården under helgen. Brukar vara en trist erfarenhet.
  Gott nytt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.