Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kan ni kommentera?

Andra kan tydligen kommentera mig, men jag kan sedan igår inte kommentera dem. Kan inte bemöta felaktiga påståenden som kommer in under mina inlägg, vilket stör mig en smula.

Är det ett allmänt problem?

Till den som säger att det är lögn att Hamas först hindrade Egypten att hjälpa de skadade och även sedan varit ovilliga att ta emot hjälp utanför Gaza vill jag säga som så: Det finns många artiklar och bilder om detta både i svenska och utländska medier. VK skrev något om det i den här artikeln den 28/12.

Igår fick jag även se bilder där raket- och gevärsskjutande Hamaskrigare bokstavligt talat är omringade av barn, men det får vi återkomma till. Även en där man skjuter från en ambulans. Kanske inte regel, men fruktansvärt att det förekommer.
I ett läge där motståndaren t.ex. tar ut koordinater och skjuter mot stället där elden utgår ifrån kan resultatet bara bli ett.

Gud give att detta snart tar slut.

6 kommentarer

  1. Kalle S

    Nu försöker jag kommentra, men ett problem att jag måste vänta obestämd tid för att få veta om kommentaren kommer. VK har ju valt att förhandsgranska kommentarer men inte inlägg. Inläggen publiceras utan förhandsgranskning – obegripligt att då inte också kommentarer skulle kunna göra det.

    Nu blev det ett helt annat ämne.

  2. Lisbet - bloggen bredvid..

    Jag kan kommentera.

    Detta skrev jag angående PENDLING och Buss. Du har nog missat det under din” Gazaneddykning”. Men kan det vara såhär i din kommun också som i min – LÄS MIN BLOGG ang.
    ämnet – http://site.vk.se/robertsfors/?showblog=359&showarticle=242260

    Tyvärr så avstår jag från att kommentera inläggen om Gaza eftersom jag då bara gör mig dum. Jag vet för lite och det blir lätt bara ett ogrundat tyckande. Ingen fakta eller sanningshalt i det – bara min magkänsla. Då blir det fel och då blir jag lynschad.

  3. Lisbet - bloggen bredvid..

    Jag nämner dig på min blogg – hoppas inte du blir upprörd över det. Du som har så mycket åsikter kanske kan ge mig din definition av gårdagens ämne.

    När du kör bil kan du ju alltid laga mat på den så har du maten färdig när du kommer hem….

  4. Jan N

    Ja, det är lite märkligt det där.

    Jag vet ju att det sker en granskning. Det har varit några gånger kommentarerna gått iväg, men inte kommit in. Trots att jag inte tycker att kommentarerna borde vara kontroversiella.
    Det kan förstås ha varit något tekniskt. Tidigare hade jag problem att svara på dina kommentarer någon dag, men då gick de inte alls iväg.

  5. Jan N

    Hej bara, vilken reseröra.
    Jag har inte hört så många klagomål på bussarna mellan Vännäs och Umeå. Men det är svårt att få det att passa i alla fall. Som statistiken visar.

    Vad gäller Gaza så har nog många sin tanke och sin magkänsla. Trots att rubriksättarna och den politiska korrektheten bara anvisar en möjlig åsikt.

  6. Jan N

    Det ska jag kolla, men nämn på du. Inga problem. *s*

    Tänker skaffa din bok. Jag ska prova att göra något under huven någon gång. Tänker på vad man kunde slippa av mindre nyttig gatuköksmat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.