Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lokalt

JN
Här sitter delar av budgetutskottet i Vännäs. Från vänster Arnold Nåteryd (FP), ekonomichef Lars-Göran Forsman, KS ordförande Johan Söderling, kommunchef Lennart Olofsson och Gösta Eklund (M). Per Nyström (V), Hans-Inge Smetana (KD), Britt Strömberg (C) och undertecknad fattas på bilden.

På tisdag eftermiddag kommer sista budgetdagen. Då kommer också nämnder och förvaltningar att vara representerade. Det kommer att bli en spännande dag som jag tyvärr missar p.g.a. ett Brysselbesök.
Det var därför (M) dubblade idag. Gösta Eklund ’praktiserade’ inför tisdagen.

5 kommentarer

  1. Jan N

    Det är lite illa med jämställdheten i KS, alldeles klart. Men Britt Strömberg väger ju upp några gubbar alldeles själv! *s*
    Jag skulle tro att det kan bli lite ändrade förhållanden efter nästa val. Men med klen tillströmning i många partier kan det ta sin tid.

  2. Jan N

    Eriksson, du kan förresten kolla nästa text och bild. Där har du en del av dagens och morgondagens politiker i Vännäs. Inte bara gubbar…*s*..

  3. Isak

    Eftersom du är en offentlig person
    så skulle det vara intressant om det är på skattebetalarnas pengar
    som du spenderar på en resa till
    Bryssel. Och vem har issåfall ut-
    färdat en sådan. Kanske även lilla
    jag skulle kunna få en resa till Örn-
    sköldsvik. Ja det finns ju mycket
    man skulle kunna studera där.

  4. Jan N

    Är jag en offentlig person? Kan det vara så? Har inte vant mig vid det. Jag hajar fortfarande till när jag ibland får epitetet politiker. Samtidigt är man förstås tämligen offentlig bara genom att skriva så mycket av sitt liv på bloggen.

    Jag hoppas verkligen att du får dig en resa till Övik, Isak. Risken är att du får göra som jag, betala den själv. Förmodligen finns det med en subventionering via någon EU-kanal. Jag hade ändå kommit billigare undan om jag åkt på en dubbelt så lång sista-minuten till Tunisien, Egypten eller Turkiet.
    Men intressena är olika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.