Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det är vår!

JN
Idag har det varit möten med diverse personer i ett vårligt Bryssel där temperaturen som mest nådde 18 grader. Först Anna Ibrisagic, moderaternas parlamentsledamot från Luleå. Jag återkommer till en del av det som timat när jag har möjlighet.

Det som var mitt inofficiella, men egentliga, mål med resan till Bryssel uppfylldes över för väntan vid lunchen då jag helt utan att veta vilka jag satte mig bredvid hamnade hos de personer jag ville träffa. Det blev en väldigt "belgisk" lunch på två timmar så jag hann framföra mitt ärende i lugn och ro, beskriva nyttan och nödvändigheten av det jag frågade om och fick de kontaktuppgifter jag behövde.

Egentligen skulle jag kunna åka hem nu, men det återstår ett par dagar till av resan.

2 kommentarer

  1. Gunnel

    Vi passerade byggnaden med vår blå folkvagnsbuss m blårutiga gardiner för ett antal år seda, fotograferade familjen framför och tjyvade en liten stan ur trappan! Det var en liten känsla av makt och händelsernas centrum där och då

  2. Jan N

    Det kan jag förstå. Samtidigt känns det också skört på något vis. Väldigt stort, men så oerhört stora skillnader och avstånd mellan delarna, deras kultur och förhållanden. Särskilt när man tänker på hur vitt många vill utvidga EU.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.