Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Glas mellan tänderna

Även om man får försöka göra det man kan tror jag inte det är möjligt att helt skydda sig mot glas i maten. Det kan komma från mentalt mindre friska personer och/eller mer extrema ’djurrättsaktivister’ och det kan komma från ’copycats’ om samhällets åtgärder blir tillräckligt upphaussade. Knäppgökar med stort behov av att synas kan också ’hitta’ fiktivt glas lite då och då.

Att skydda sig helt skulle kräva att vi sålde maten på apotek. På vanliga affärer och stormarknader, de affärstyper vi har, kan maten aldrig skyddas fullt ut mot dessa människor som gör sig skyldiga till försök grov misshandel och mord.

Nu stoppas kyckling på fler och fler platser. Blir det brett så ryker kanske falukorven också. Säg den militante aktivist som skulle kunna motstå ett sådant framgångsrikt slag mot bönderna och köttätandet och låta bli att utöka den här terrorismen.

Jag tror vi måste vara försiktiga och samtidigt låta försäljning, tillagning och servering ha sin gång. Annars blir det nog mest bara potatis och kålrötter kvar i butiker och matsalar framåt sommaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.