Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rött och grönt

JN
Vi gårdagens NUS-besök mötte vi en trevlig undersköterska på akuten. Hon tittade på ’Marieskoleknappen’ på min 1-majröda bringa och undrade om vi också hade varit på ’Nolia Barn’ i slutet på förra veckan. Jag svarade att vi arbetar på skolan.

Mariaskolan var representerade på mässan med folk både från skolan och förskolan. Barnen från Klippan var bl.a. med som ’cirkushästar’ på en förskoleföreställning. Personal från skolan och förskolan stod i en monter och presenterade verksamheterna och delade bl.a. ut de här ’pinsen’ med vår hemsidesadress.

Några elever till blev det sannolika resultatet av närvaron på mässan. Det finns en del som uppskattar små grupper i dessa tider.

En kommentar

  1. Jan N

    Måste nog be någon om hjälp med bildhanteringen. För andra blir bilderna hur skarpa som helst. Mina blir sjufalt grynigare och suddigare på bloggen än i full storlek. Hmm…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.