Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Nog bara i Göteborg det händer


Jag ligger efter i bildvisandet, men bryter in för en ’nurapport’. Vi kom för en stund sedan till Göteborg från vårt basläger norr om stan.

Först skulle det vara lite frigång i city och sedan en arbetsdag på Liseberg. Vi kom lite fel när vi skulle kompensera för vägarbeten och när vi kom till Lisebergs parkering var dem smockfullt med bilar och bussar överallt.
Jag släppte ut elever och personal och letade vidare. Jag kom till en gata där det stod kanske 15 bussar. I början av gatan stod en skylt som förr i tiden betydde att man inte får parkera. Jag smög in på gatan och tänkte parkera när jag blev omkörd av en parkeringsvakt. Han körde in framför mig och kom fram till mig. Mörka solglasögon och alla attrialjer på sig.

’-Ni är så många bussar här idag, ni får parkera här fast det är förbjudet. Vi måste lösa situationen.’

Några busschaufförer som stannat i bussarna framför gissade att de hade bogserat bort bussarna i Stockholm.

Nu vilar jag och njuter av flädersaft och färska svenska jordgubbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.