Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Intet är som väntans tider

Vindelälven, ja. En av våra anställda fick stå i kö i 28 minuter vid vägbygget där igår. Hon upplevde att det var väldigt lång väntetid vad gäller bilar från Vännäshållet. Ibland var det bara en bil som kom, men tiden var väl tilltagen.

Är optimal utrustning på plats? E12 mellan Vännäs och Umeå var för några år sedan mer trafikerad än E4 norr om Sävar. Jag vet inte hur siffrorna ser ut nu, men trafikintensiteten är hög. 28 minuter i kö är för mycket.

 

Etiketter: , ,

3 kommentarer

 1. ulrik georgsson

  du kommer väl ihåg att det är veterantraktorvisning i näsland nu på lördag?
  man får bara inte missa det.
  bra intro för en blivande traktorägare?

 2. Jan Nilsson

  Svar till ulrik georgsson (2009-08-18 21:59)
  Jag tänkte vila mig lite i stugan och då ligger det nära till att man tar en titt. Men det där med traktorägeriet känns lite avlägset. Frun har inlagt veto och jag saknar ”maskinhall”. Även om en Grålle är liten förtjänar den tak över huvudet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.