Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

”Tatianaloppisen” på Mariaskolan

Jag skulle just gå igång med paltkokandet när jag gjorde en dubbel mollbergare med skruv liggandes på kökssoffan här hemma.

Det var jättefint att Josefine Isaksson här på VK-bloggen ville hjälpa till med att sprida budet om loppisen för Tatiana på Mariaskolan i morgon.

Någonstans på vägen har det nog blivit lite fel, i alla fall lite förstorat. Men det är inte Josefines fel! Infon finns även på www.heltpatiana.com.

Mariaskolans högstadium ligger i samma gula tegelhus som Restaurant Örnen, ingången längst till höger. I de nybyggda höghusen bredvid finns "Marielunds trivselförening" som engagerar dem som bor i seniorboendet. Det är ett gäng pensionärer i olika åldrar som har en väldig verksamhet.

Vad jag vet är det den föreningen som tänkte ha en loppis i morgon för dem som bor i husen. Man hade kanske väntat och laddat för ett 30-tal besökare från Marielund! *s* Det är en rätt spontan sak som de talade med mig om i veckan. De ville låna ett rum till det hela.

De blev lite förskräckta när jag nyss ringde och sa att de skulle vänta stora horder av umebor. Naturligtvis är det roligt att folk kommer, men det är synd om man skulle komma och finna "faten tomma" även om man kommer ganska tidigt. Loppisen är också av det väldigt lilla slaget.

Det är tillåtet att skänga pengar till Tatiana på det ena eller andra viset, också i morgon, men bli inte arga om det är slut palt och fika. Det kommer nog att gå rätt fort. Någonstans på vägen skenade informationen som sagt iväg.

Josefine, tack ändå för initiativet! Det är tanken som räknas!

Välkommen!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.