Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hoppas invandrarna rensar

Det visar sig att de som ordnat upplopp och bränt bilar i Fittja och Rosengård till stor del är etniska svenskar, medlemmar i AFA. "Antifascistisk aktion".

Jag hoppas verkligen att invandrarna i de här tuffa områdena, både de unga och föräldrarna, gör som de gjort på vissa ställen och kastar ut dem som arbetar för kaos och ökade klyftor.

VK

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

 1. Anders

  Synd att du ska svälja hela tidningen rakt uppochner.
  Det känns även lite snett att du förutsätter vilka som tillhör vilken grupp, att du delar in människor på det viset som du gör. Jag blir tyvärr inte längre förvånad då jag får läsa sånt här. =(

 2. Jan Nilsson

  Svar till Anders (2009-10-30 18:33)
  Tycker du att jag är orättvis eller onyanserad vad gäller AFA, eller att jag orättvist talar om ”invandrarna” när det handlar om Fittja och Rosengård? Svarar gärna nu när jag har tid, men vill höra vad du menar.

 3. Jan Nilsson

  Svar till sem (2009-10-31 08:33)
  Tvivlar på det. Vid ”Reclaim Rosengård” gjordes det mycket klart för dem att de inte längre var välkomna och det fungerade tydligen. Även om jag inte har höga tankar om hänsynslöshetens AFA tror jag inte de skulle börja dänga invandrarungdomar eller deras mammor och pappor som fått nog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.