Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Konspirationsteorier

Har läst om sprängdådet i Pune en bit utanför Bombay.

Så tragiskt med de blinda politiska, religiösa eller politisk-religiösa våldsdåden. Söndersprängda kroppar och överlevande människor fysiskt och/eller psykiskt märkta för livet. Det finns inte ord för ondskan.

När man sedan läser kommentarerna under olika artiklar tror man knappt sina ögon. Det kanske är samma människor som skriver sånt, men man förvånas över att människor på rak arm (t.ex. i DN) kan förkunna att det är västs underrättelsetjänster som utfört dåden för att rättfärdiga sin existens.

Tror man själv på sina konspirationsteorier? Vilka tror man utför dåden när det är självmordsbombningar?

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.