Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Snörök, renar och dödgrävare. När vi åkte…

Från mobilen

Snörök, renar och dödgrävare. När vi åkte från Lycksele var det bitvis ordentligt med snörök. En och annan mötande lastbil svepte med sig nysnö som dolde en för världen och världen för en själv. När jag en gång tittade åt höger för att få lite perspektiv på var vi befann oss såg jag några toppiga stenar bortom diket. Det var i själva verket renrumpor som stack upp medan framsidan letade mat nere vid marken.  På några ställen vittnade svartklädda och bevingade ”dödgrävare” om att renarna inte alltid hållit sig vid sidan om vägen. Jag avundas inte dem som ska långt ikväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.