Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Black Cobra och mazarinerna

Man kommer att tänka på Ture Sventon och Ville Vessla när man ser att det kriminella gänget Black Cobra har riktat in sig på mazarinstölder. Turligt nog åkte man dit.

BC är ett nordiskt, vad jag vet mc-löst, kriminellt gäng som har samarbetat med Bandidos. När de inte håller på med mazariner är det dödligare saker de handlar med, främst i Danmark. Det sägs att polisen i mellansverige har gett dem så mycket uppmärksamhet att deras expansion stannat av här.

Polisen eller Ture Sventon, mazariner eller metamfetamin. Strunt samma hur eller för vad de för tillfället åker fast. Huvudsaken är att de kriminella gängen jagas, hålls efter, häktas och härbärgeras. Våra nordiska ungdomar och samhällen är för värdefulla för att de här gängen ska få hållas.

HD DN

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Lars

  Kul att nån skriver en reaktion på nyheten som bland annat fanns i DN. Men till min förvåning kunde man inte göra en kommentar just i DN. Varför frågar man sig? Ju mer man kan låta löjets skimmer lysa över dessa samhällets avskräde desto bättre. Vi har det samhälle vi förtjänar, nämligen det beteende vi tolererar. Tittar man ner, åt sidan och inget ser då förlorar vi. Står vi enade och starka mot dessa ynkans kakätare då håller samhällets fundament. Låt oss idag gemensamt skratta högt åt ”Black Cookies”
  /Bus

 2. bus

  Kaksmulor i fängsligt förvar, fniss. På DN kunde man tyvärr inte kommentera deras artikel vilket jag tyckte var synd. Gläder mig att se en reaktion här. Vi har det samhälle vi förtjänar. Sänker vi blicken och tittar bort förlorar vi. Står vi enade håller vårt samhälle mot dessa små kaksmulor. Låt löjets skimmer skina över dessa klantiga småsnokar med gängambitioner.
  Låt oss idag skratta högt åt ”Black Cookies”

 3. Jan Nilsson

  Svar till Karl Martell (2010-03-13 00:11)
  Jag tänkte på själva historien och på stöldgodset. Den verkade som hämtad ur någon historia om Ture Sventon. Poliserna i Helsingborg kanske var nordiska.

 4. Jan Nilsson

  Svar till Lars (2010-03-13 00:13)
  Sant, det går inte att bara titta bort. Samhället måste hålla ihop och hålla banditgängen ute. Aldrig använda deras svarta affärserbjudanden, aldrig använda dem som indrivare, aldrig charmas av deras aktiviteter – vilka de än är. Ständigt informera polisen om vad som syns och sker.
  Jag tror att de kommer att få ”äta upp” just den här historien några gånger om bland konkurrenterna i branschen. 😉

  Jag tror inte det gick att kommentera i SvD heller.

 5. claes

  Så går det när vi i sverige har så goda kakor, till o med black kobra har blivit så beroende av våra kakor att dem måste stjäla dem. polisen kanske för en gångs skull ska tänka utanför lådan lägga ut ett locbete med mazariner på sådant sätt arrestera hela ligan. men risken är väll om dem kombinerar mazariner med chocklad munkar så ser man väll på polisen och black kobra mumsa på kakor tillsammans vid vägkanten i sann politisk korrekt anda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.