Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kamouflerat sabotage. Inte så allvarligt,…

Kamouflerat sabotage. Inte så allvarligt, men ändå trist. Ser ut som att vi moderata bloggare på vk.se får en mängd manipulerade upptumningar. Förmodligen för att folk ska reagera negativt på ”fusket”. Jag undanber mig dessa falska upptumningar, men kan inte göra mer.

8 kommentarer

  1. leif

    Nu hänger jag inte med alls vad du menar. Tolkar det som att ni Moderater skyller på andra för att några i erat parti fuskat.

    Varför skyller Moderater alltid på andra när det går emot dom?

  2. Johan Karlsson

    Rätt många falska kommentarer också har jag märkt. Men vad göra när argumenten inte räcker till?

  3. Jan Nilsson

    Svar till leif (2010-04-21 11:36)
    Leif, hur skulle den moderat se ut som dränker det här inlägget i falska tummar? Nu tror jag inte att någon orkar fortsätta att sabotera våra inlägg så länge, det går nog över.
    Hoppas att vi får en bra nivå på blogg-, debatt- och valårshanteringen framöver. Det är svenska folket och Sverige verkligen värda.

  4. Arbetare

    Försöker nu för tredje ggn. Vk vill inte detta ska fram!
    Tala om sabotage!
    Jag vill att herr Nilsson agerar mot M-påhopp på Myh;s blogg.
    Tala med dina högervänner, be dom att sluta terra familjen, som har nog ändå att bära.
    Läs, se, det är outhärdligt och allt förvärras av höger-kommentarer som aldrig borde skrivits!

  5. Jan Nilsson

    Svar till Arbetare (2010-04-21 13:35)
    Jag skulle bli mycket besviken om några moderater skulle ägna sig åt påhopp vare sig på Myh:s sida eller andras. Hoppas jag inte känner några som skulle syssla med sånt. Oavsett var vi ”håller till” politiskt måste vi ta avstånd från låga påhopp och sabotage. Annars blir nätet ett träsk. Det är på god väg. Nu skrivs ibland kommentarer för att skämma ut andra sidan. Man låtsas vara det man inte är och skriver något idiotiskt. Krävs hård kommentarskoll nu.
    Jag kommenterade Myh, eftersom hon ville komma i kontakt med moderater. Hon har väl fått tag i andra, jag har i alla fall inte fått svar.

  6. Jan Nilsson

    Svar till Per-Ola Moström (2010-04-27 10:23)
    Det finns kanske nån som dundrat på ordentligt tidigare, offentligt. Tror inte, som du insinuerar, att de nu skriver under pseudonym.
    Ta och läs igenom dina inlägg och se vad du sagt om moderater i allmänhet och som grupp. Jag har inte läst allt, men går du inte ibland rätt långt över gränserna? Ibland har jag funderat på vilka reaktionerna blivit om jag skrivit så generaliserande och hätskt om socialdemokrater som du gör om moderater, mig och andra.
    Jag vet inte vilket sabotage du talar om, men hade jag känt någon moderat som saboterade din blogg skulle jag tala med dem. Det lovar jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.