Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Kungabröllop i Slöjdarnas hus

Jag börjar bakifrån med dagen.

Efter dagens första evenemang tog vi en fika vid Vindelälven, på Slöjdarnas hus. Vid dörren fick man klara besked. Varken älgar, apor, noshörningar, hundar eller kattor var välkomna in. Lika bra att klargöra spelreglerna från början.

Det blev gott hembakt fika och avnjutande av kungligt bröllop i ett litet sällskap. Jag visste att jag var rojalist och aningen romantiskt besmittad, men inte hur mycket förrän i afton.

Slöjdarnas hus finns i Vännänget, Vännäsby, där den oreglerade Vindelälven möter Umeälven. Den Västerbottning som inte varit dit bör åka dit. För fikats, slöjdens eller bådas skull. Andra än västerbottningar är också välkomna. Dock varken zebror eller lejon.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Kicki Axengrip

    Ni verkar ha haft det mysigt:-) Roligt att se bilder från Slöjdarnas Hus. Jag gillar det stället.

    Hoppas ni får det bra i Tvärålund imorgon. Det är något speciellt att åka till små bönhus i byar.

    /Kicki

  2. Jan Nilsson

    Svar till Kicki Axengrip (2010-06-19 23:47)
    Det är ett trevligt ställe, Slöjdarnas hus.
    Du har rätt. Man ska åka till byarna så ofta man kan.

  3. Kicki Axengrip

    Förr i tiden (uj, det lät som om det var mååånga år sedan men hje vare int)kunde jag åka 14 mil ToR för att gå på en gudstjänst i byar eller tält. Jag minns det med värme. En av de vackraste minnen jag har var från bönhuset i Varmvattnet. Jag har en bild i huvudet på ett litet litet fönster bredvid altaret. Det var så vackert med regndroppar och imma och små gluggar man kunde se ut genom. Det var dop den dagen minns jag. Oj, nu skriver jag nästan en hel minnesbok i din blogg. Sorry!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.