Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Även det fördelaktiga är tänkbart. Sitter…

Även det fördelaktiga är tänkbart. Sitter och äter våfflor hos mamsen i Österselet. Det klarnar upp och ser ljusare ut för kvällen då Agneta och jag tänkte ta en mc-tur. Efter några timmar med ”röjsåg light” nedanför mammas stuga tog tråden slut. Just precis exakt som jag tog de allra sista stråna.Man är mer van att det blir ”misslagomt”.

4 kommentarer

  1. ll

    Och detta skriver du på en politiker- och opinionsblogg! Vi måste väl kunna prata med VK om hur bloggarna fördelas.

  2. Andreas Jansson

    Själv tycker jag det är spännande att se människan bakom valet, kul med blandning. Även om jag inte delar många av dina åsikter så gillar jag att läsa din blogg. Fortsätt så!

  3. Jan Nilsson

    Svar till ll (2010-07-01 18:49)
    Japp. Min blogg finns både under Vännäs och under politik & opinion. Har talat med VK:s redaktion om saken tidigare. Ibland blir det mer politik, ibland mer av ”dagboken”. Dagens ”rena” opinionsblogg ramlade bort, vet inte varför eller hur det hände. Jag sände den. Texten handlade om Mona Sahlins ”walk-over” den 18 september. Nu är det rätt många som skrivit om det ändå, så det gör inte så mycket.
    Bäst du blundar nu ett par timmar. Det kommer en mängd bilder som inte är så väldigt politiska. *s*

  4. Jan Nilsson

    Svar till Andreas Jansson (2010-07-01 20:42)
    Tack Andreas! Ska fortsätta ungefär så här. Risken är väl att åsikterna du inte delar kommer att dyka upp lite oftare framöver. Men det kanske gläder ”ll”, vem vet? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.