Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Fågelsång och humlesurr. I morse när jag…

Från mobilen

Fågelsång och humlesurr. I morse när jag kom ut på trappan här i Byske var det ovanligt gott om fågelsång. Vid den vita, senblommande syrenen var det brumm av humlor. Den doftar ovanligt intensivt och det tyckte tydligen även humlan man ser på bilden. Nu tänkte jag ägna mig åt annat ett tag och drar ner på bloggandet. 

Etiketter:

9 kommentarer

  1. Vi unga saknar jobb

    Tillbaka till din verklighet;
    Cecilia Stegö Chilò
    Maria Borelius
    Mikael Odenberg
    Nicola Clase
    Ulrika Schenström
    Ewa Björling
    Carl Bildt/Lundin Oil
    Sven Otto Littorin
    m.fl.?

  2. Jan Nilsson

    Är det centralt påbud om att göra mest möjligt av det Aftonbladet sparade till ”rätt” tillfälle? Vi har inte sett slutet än, åt något håll.
    Jag oroad över den sorts mediabevakning som tilltar allt mer. Lika mycket nu som innan AB kom med ”steg 2” i Littorinsaken. Sexköp är allvarligt, men lusten att grundligt krossa personer är mycket allvarlig för demokratin. Oavsett vilken regering vi får efter valet fortsätter nog utvecklingen, är jag rädd. Det blir allt färre som vågar utsätta sig för politikens risker. T.ex. mardrömsdrevet som krossar en för alltid. Nästan lika effektivt som Neros lejon.

  3. Vi unga saknar jobb

    …”men lusten att grundligt krossa personer är mycket allvarlig för demokratin”.

    Att ni driver ut cancersjuka på arbetsmarknaden får mig att se er lika effektiv som Neros lejon, för i Rom symboliserade dessa lejon härskarmakten.

  4. Hallå VK!

    …”men lusten att grundligt krossa personer är mycket allvarlig för demokratin” säger du.

    Krossa personer? Så här skriver Björnsdotter; ”Det finns även en annan sida och det är människor som hamnat i kläm och trots stora problem blivit ifrågasatta och blivit utan ersättning.

    Det är inte bara Littorin som kommit i kläm. Jag håller med dig, att ”grundligt krossa personer är mycket allvarligt för demokratin”.

  5. Jan Nilsson

    Svar till Vi unga saknar jobb (2010-07-12 15:45)
    Media brukar kallas tredje statsmakten och ibland är deras makt störst.
    Kolla upp det där om de cancersjuka igen, om du menar det som media lyfte fram om att villkoren ändrats för svårt cancersjuka. De hade aldrig ändrats. Några har dementerat, men det harr inte synts lika mycket.

  6. Jan Nilsson

    Svar till Hallå VK! (2010-07-12 16:57)
    Det finns sådana som kommit i kläm och det är allvarligt. Gissar att du tänker på sjukförsäkringen och det är bra att den ska utredas.

  7. Jan Nilsson

    Svar till Hallå VK! (2010-07-12 16:57)
    Det finns sådana som kommit i kläm och det är allvarligt. Gissar att du tänker på sjukförsäkringen och det är bra att den ska utredas. Tror också att det vore bra med en sammanslagnin av AF och FK.

  8. FD Moderat

    Jan Nilsson, jag känner inte dig och jag delar inte din uppfattning om vår politik – vi kan aldrig som du gör försvara en partikamrat som gjort en av de handlingar som måste fördömas, det värsta övergrepp en man kan göra!

    Fredrik R har under sin period som regeringschef visat en osedvanlig förmåga att välja fel medarbetare eller är det bara så att i partiet finns bara ”missfoster”?

    Många av våra partikamrater har lämnat oss och återfinns nu i SD – vad säger det om oss och våra partikamrater?

    Nä, Jan du uppger dig vara religiös men F.. tror det!

  9. Jan Nilsson

    Svar till FD Moderat (2010-07-13 21:12)
    ”Vår politik?” Ursäkta, men jag tvivlar på att du har varit Moderat. Du påminner om de socialdemokratiska partiarbetare som brukar presentera sig som f.d. centerpartister i likartade massangrepp på Maud O. 🙂 Du kan förstås också vara SD:are, det är kanske troligast.
    Jag blir väldigt nyfiken på vem jag ska ha försvarat. Tänker du på Littorin så skrev jag ett inlägg när han just klivit av. Då visste vi inget om något sexköp och det gör vi f.ö. inte nu heller. Han är inte anmäld, åtalad och dömd. Sexköp försvarar jag Inte!
    Partiet är dubbelt så stort som 2002, så många kan inte ha lämnat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.