Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Rut bjöd mig en stoppad stol. Ser återigen…

Från mobilen

Rut bjöd mig en stoppad stol. Ser återigen Umeå med nya ögon och bevistar butiker jag aldrig besöker. 
Sitter just nu i en lätt nedsutten gammal karmstol som någon intelligent människa ställt ut på Rut m.fl. Varit på större butiker i branschen där man inte har råd med sån service till män, pappor och gudfäder. 
I provhyttskön befinner sig en ung närstående som ser omgivningen med andra ögon än jag och som har gjort dagen riktigt trevlig.

Det blev dessutom en sån där dag då saker gör sig själv. Tänkte ringa en myndighet efter lunch, men handläggaren ringer med goda besked mitt i lunchen. Saknar kameran och börjar fundera på numret till firman då de ringer och säger att den kommit tillbaka efter sin rundtur. Ser att håret blivit alltför varglikt och ringer hovfrisören Ola och får en snabb och riktigt passande tid. Med mera.

Om alla dagar vore så här bleve man bortskämd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.