Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Mycket nu

Hade velat lyfta ett par saker från gårdagens kommunstyrelse och även ett par andra saker som just nu flyter omkring i och omkring den politiska sfären i Vännäs.

Denna vecka var välfylld redan innan och nu har det ramlat in ett par oförutsedda saker. Vädrandet av politiken får komma senare.

En inte fullt så politisk sak vill jag dock nämna. Jag hoppas verkligen att situationen kring Middagsbergets slalombacke, som valsat en del i media, kan bli löst med hjälp av god vilja hos alla inblandade. Både på kort och lång sikt.

För egen del sitter jag på minst två stolar som ledamot i både KS och i Liljaskolans styrelse. Förmodligen sitter jag på tre. Även om jag inte varit i backen på några år hör jag även till den allmänhet som brukar åka slalom.

En sådan tillgång som Vännäs slalombacke måste kunna fås att fungera för behoven som finns. Både för ägarnas – främjarnas, allmänhetens, Liljaskolans och de organiserade bräd- och skidåkarnas. Visst är det många viktiga intressen som ska samexistera på en ovanligt liten yta, men med lyhördhet och samförstånd ska det gå att ordna. Det ska bli spännade att se hur.

Det behövs säkert olika lösningar på kort, medellång och längre sikt.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.