Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Obesprutad


Livet är fullt av annorlunda dagar.

Idag började jag på Infektionskliniken på NUS. Det var inte så dramatiskt, det handlade om vaccinering inför Kenya-resan i maj. Bruks- och Björkskolan, och även vår förskola, ska få en systerskola i Mombasa är det tänkt. Två elever, två lärare och jag ska resa dit för en första kontakt. Bland olika saker som ligger i projektet finns ett samarbete kring Barnkonventionen.

Trots att jag haft en tid som blodgivare har jag en frostig relation till sprutor och jag tyckte det var mycket sympatiskt av läkaren att låta bli att ge mig någon. Jag klarade mig på dem jag tog 2007 och 2009. Det jag behövde komplettera kan drickas och knapras.

Efter ett möte i Vännäs på förmiddagen skulle jag sedan åka upp till Skellefteå, ”Cryptosporidien”, men av det blev intet. Jag trodde kanske att det var samtalet jag haft som gjorde mig aningen mattbent, men det visade sig vara feber. Förkylningen är inte över. Jag gjorde en ”Churchill” istället, arbetade från sängen under eftermiddagen. Fast han jobbade liggande av helt andra anledningar.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.