Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Det där med rekrytering


Fick lov att använda Arbetsförmedlingens mailtjänst förra veckan när tre annonser skulle in på deras hemsida. Ska inte dra hela historien, men det var bara en annons som kom in.

När jag idag upptäckte det hela fick jag hjälp av en lokal kvinnlig tjänsteman som jobbade på bra ör att fixa saken. Problemet är att mailtjänsten utgår från ett fast formulär som verkar leva ett eget liv och som får annonserna att se lätt lustiga ut. Det verkar t.ex. inte gå att bli av med ”Fast lön” ur texten. Lågstadie- och spansklärare med provisions- eller ackordslön torde annars vara sällsynt.

Kanske ackordslön vore möjligt om det hade gällt en musiklärare?
(Förlåt en tröttare humor än vanligt, dagen blev lång och natten kort.)

I morgon måste jag se till att inloggningsproblemen blir lösta så att jag kan annonsera själv.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

 1. Krister Klermalm

  Arbetsförmedlingen i ett nötskal inom dator sidan av en del av problemen som uppstår på deras datorinfrastruktur konstruktion. Tänka sig att det fanns ändå någon där som kunde försöka fixa på direkt. Verkar ändå va inte löst.

  Har du prövat gå via deras terminal och klicka i tjänste annonsens länkning till företagets hemsida eller mailserver programmet att kunna skicka mail till företaget?
  Det fungerar inte alls sist jag försökte skriva/skicka ansökan via företagets mailformulär länk.

 2. Jan Nilsson

  Svar till Krister Klermalm (2011-05-12 01:09)
  Det har trots en bra insats härifrån Skellefteå inte fungerat. Att text kommer bort är en sak, det är lite lustigare när text kommer till.
  Huvudproblemet var nog att jag aldrig fick behörigheten att utforma annonserna själv, utan fick använda mailformulären som tydligen sen ska hanteras manuellt på AF.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.