Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Olika falla ödets lotter


På hemväg från jobbet där jag egentligen inte börjat än ringde jag hem till Agneta. Tänkte påminna om att jag var lite kreativ i köket igår och höra vad hon tänkte laga idag.

”-Jag ska äta middag hos landshövdingen”, svarade hon.

Min glömska kan ha berott på den sena, sena kvällen och den tidiga morgonen. Jag har varit skamligt trött idag. Ikväll blir det inget rumlande med sena trädgårdssysslor.

Förutom kvällsjobbet har det varit fulla dagar i Bjurholm. Inte så mycket överlämnande som skarpt operativt arbete. Överraskningarna i skolan tar inte slut för att eleverna och lärarna går hem. Överraskande är däremot skolans goda resultat. Bäst att passa på att skryta lite när det är uppenbart att jag inte har något som helst med resultaten att göra. Återkommer i ärendet.

Jag åt resterna från gårdagen i stillsam ensamhet medan jag funderade på vad landshövdingen hade snott ihop till landstingsfullmäktige.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.