Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Om Ship to Gaza

Nyligen skrev DN:s Gunnar Jonsson den här lilla balanserade saken om Ship to Gaza.

Den korta texten är väl värd att läsa bland allt det myckna enögda som skrivs.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. JonasE

    Ja Israel och Palestina konflikten är bara fel, hur man än vänder och vrider på detta, man kan inte ta någon sidas parti, utan att man gör fel på något sätt i alla fall, då det gått så lång tid sedan konflikten började, och skillanden mellan ockupant och infödd bofast blivit mer och mer otydlig, samt skillanden mellan flykting och emigrerad det samma!!…..jag vet då inte vad som är lösningen, och det ens finns någon, då extremister på båda sidor allt för gärna forsätter slåss!!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.