Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Elfte september


Så är tioårsdagen här.

Måtte världen och alla små och stora amerikaner slippa uppleva något stort dramatisk och traumatiskt ”högtidlighållande” av illdådet i NY. Ryktena om en lastbilsbaserad och radioaktivt smittad megabomb oroar förstås lokalt i New York och Washington.

Vi skulle inte direkt drabbas av det första slaget och inte av radioaktiviteten, men lita på att vi skulle drabbas av efterföljande chockvågor. Måtte det gå dåligt för dem som eventuellt planerar något sådant denna eller andra dagar och bra för dem dom försöker förhindra terror och massmord.

Måtte de sistnämnda kunna göra sitt jobb med klokhet, vishet och klarsyn.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.