Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vila och skällning


Efter en särskilt krävande period var det inte alldeles självklart att det skulle bli jakt för min del under lördagen. Revelj 0345 är ju inte heller så lockande när man är aningens grundtrött.

Jag är glad att det blev av ändå. En skön och vilsam dag med bättre väder än lovat och med inslag av nära hundskall och spänning. Plus det gemensamma fikat då berättarådran flödar.1,5 älg blev det också. Skönt.

Själv har jag dock alla skott kvar efter dagen och på ett sätt finns det något positivt i det. Blev lite överraskad när jag köpte ny jaktammunition för ett tag sen. Drygt 35 kronor styck. Nästan 200 bara för att fylla geväret en gång. Missförstå mig inte, jag tycker helheten är värd kostnaden, men jakt är inte gratis.

Men, skulle man behöva betala fällavgifterna som vissa skogsbolag tar ut så blev det nog sovmorgon fler lördagar på hösten.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.