Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Hitta vilse på NUS

Ser just på vk.se att till och med personalen går bort sig i NUS nyaste delar.

I veckan har jag varit en del på sjukhuset och har fått fundera lite på avdelningarnas namn. Den person jag sökte fanns enligt akutens personal på kirurgen 2 och jag körde runt till södra ingången för att få plats för bilen.

Det var inte lätt att få begriplig information av den stora skylten, men mycket lätt att få den av Liv Saga Bergdal som bemannade informationsdisken. Hon levererade dessutom upplysningen mycket trevligt och fick en att känna sig rent av välkommen.

Väl framme vid kirurgen fanns det två rejäla skyltar. Jag missade de två A4-bladen i plastfickor som angav de gamla invanda beteckningarna och tittade på finskytarna. Sen använde jag slutledningsförmågan och chansade på att A52 betydde kirurgen 2 och A51 kirurgen 1. Det blev fel, A51 är kirurgen 2 och A52 är kirurgen 1.

Det är inte alla förändringar som blir förbättringar. Jag hoppas att systemet på NUS förfinas en smula.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mikael Bergström

    skratt.. ring mig nästa gång Janne, jag har just börjat hitta efter att ha jobbat där sen slutet av förra året;)
    A = med trapphus A. Våning 5 och avd 2 Alltså A52;)) Enkelt ju..host.. Trevlig kväll

  2. Jan Nilsson

    Svar till Mikael Bergström (2011-10-22 20:15)
    Då tror jag inte du hittar än. Jag var in på A52 och trodde att jag var på kirurgen 2, men de vänliga människorna där sa att kirurgen 2 var mitt emot. På A51. *s* Jag ringer nästa gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.