Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Jul igen


Det är väl antagligen åldern. Jag tycker att vi nyss petade in julssakerna på deras speciella plats i vårt hus. Ikväll plockade vi fram dem igen. De ska inte upp riktigt än, men i alla fall fram. Sen i veckan har jag inte tid.

Nu väntar ett par dagar med Västerbottens social- och skolchefer. Jag har laddat med en frågor av olika slag. Är man själv inte så fullfjädrad på det man sysslar med dagligdags så måste man se till att korpa åt sig kunskap från dem som har den.

Dagen har varit en blandning av glädje, sorg, möten, myndighetsutövande, tröttsamheter och lite uppmuntran. Aningen för mycket av det mesta. Det blev i alla fall en alldeles för lång dag.

Mitt mellan domsöndagen och första advent längtar jag efter julens Ljus och lugnare dagar.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.