Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Telia, kom tillbaka!


Nåja, jag ska inte skylla ifrån mig. Det var jag som bröt det långa förhållandet med både Telia och min förra krångelfria nätleverantör.

Trots långvarig skepsis mot IP-telefoni föll jag till föga på Nolia och tecknade mig för ett kombinerat internet- och telefonabonnemang som skulle kosta mindre kosing och ge mer fart i fibern.

Nu fungerar inget av delarna. Telefonen har varit väck i veckor och nätet i dagar. Trots distanshjälp av kvalificerade krafter är kontakten via ettor och nollor lika obefintlig som när huset byggdes 1871.

Är det inte fixat under veckan kommer jag att vidta extraordinära åtgärder. Bl.a. tänker jag vara frikostig med företagets namn.

Telia, kom tillbaka, allt är förlåtet!

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Svar till Krister Andersson (2011-12-04 23:37)
  Hehe, den där bjöd jag på. *s*
  Avregleringen av telenätet har varit bra, man behöver inte släppa Telias nät för att ha nytta av den. Även när man ringer med Telia har man nytta av den.
  IP-telefonin har däremot ibland visat sig skör. På olika vis.
  Du verkar mer monopolälskande än miljöpartister i allmänhet. Har jag fel? 😉

 2. Krister Andersson

  Jag gillar kvalitet, och system som fungerar (liksom du verkar det som). Begrepp som ”monopol” och ”valfrihet” diskuterar jag gärna med kvalitet som utgångspunkt, men inte utan.

 3. JonasE

  Du som gillar gamla saker/maskiner (precis som jag) borde väl vet att när något fungerar så skall man inte skruva i det ;);) !!.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.