Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Efter festen


Vi har just kommit hem från Agnetas 50-årsfirande. En trevlig och lång tillställning i församlingsgården här i Vännäsby. En härlig blandning av människor mellan dryga året och dryga nitti fyllde huset och bidrog aktivt och på många sätt till en mycket minnesvärd kväll.

Festen började kl 16 och tog slut bortåt 22-tiden och det var rätt mycket att röja och städa. Vår ”husmor” Inger stannade länge och till sist var det bara Agneta, jag och mamma kvar. När klockan närmade sig halv ett övertygade vi mamsen om att allt Inte behövde städas i natt. Då sa tanten som snart fyller 84:
”-Ja, ni behöver ju få komma hem och sova”. Jo, vi behövde ju det. 🙂

Tack Anneli och Jan som ledde, alla som arbetade och alla som kom! Tack även Hotel Vännäs och Glassbonden för leveransen av allt gott!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Jan Nilsson

    Svar till Maria (2012-01-29 21:33)
    Det var väldigt trevlig för oss. Vi rekapitulerade några timmar i natt och har påmint varann om saker många gånger idag också. Det var väldigt roligt att se hur vänskaper uppstod kors och tvärs mellan våra gamla och nya vänner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.