Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

När det fungerar


På vägen hem ikväll språkade jag med en tjänsteman i en av Västerbottens kommuner. Han hade haft en sån där dag då det blir köbildning på klagomålen.

Det är klart att man måste få lyfta det som fungerar mindre bra och bör åtgärdas, men han funderade på en förbättring han gärna skulle se. Det skulle kännas bra om någon ibland kom in för att kommentera att saker och ting faktiskt fungerar som det ska. Kanske till och med riktigt bra.

Om vi skulle försöka ”säga till” någon gång per vecka när saker fungerar bra eller alldeles ypperligt skulle vi förmodligen få se både personer och verksamheter prestera ännu bättre. Det fungerar inte bara på barn.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.