Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Lågt, bittert och bedrövligt


Det är oerhört trist att se och höra hur låga, bittra och kränkande ”politiska” debattinlägg kan bli. Såg ikväll ett av de allra lägsta jag sett. Jag länkar Inte till det. Aldrig. Hade någon i mitt parti eller en tidskrift med anknytning till det tryckt något liknande hade jag lagt ner en del i min reaktion ”inåt”. Men i vissa partier kan man tydligen göra lite hur som helst. Inte bara i yngre, rent pubertala sammanhang, utan långt upp i etablerade lager.

Hur kan man på något sätt mena sig kunna bekämpa kränkningar och sänkningar när man släpper fram vad som helst i bild och skrift i officiella tidskrifter?

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.