Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

En farlig situation


Gräl, slagsmål och krig kan vara oerhört lätta att starta, men betydligt svårare att stoppa för att inte tala om ogjorda. Ibland behövs också våldet. Hitler behövde stoppas och det krävdes vapen och liv.

Många av oss har varit frustrerade över Syriens ledarvåld mot det egna folket. Några av oss har samtidigt oroats över islamistiskt och totalitärt inriktade krafters inblandning i motståndet mot regimen. Det är inte lätt att veta hur det ska gå när Turkiet nu attackerar Syrien. Turkiet som inte heller självt är demokratisk överlastat.

Det som sker äger inte rum i den lugnaste delen av världen. Man känner den mänskliga litenheten.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.