Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Experterna


Resan genom livet och semestern fortsätter. Just nu är vi i kungliga hufvudstaden, en riktigt trevlig sommarplats, på sitt sätt. De som förknippar den med stressigt arbete håller inte med. Möda och bekymmer kommer man inte undan, men i detta nu är tillvaron tämligen stressfri.

På tal om möda och bekymmer föll ögonen på en av kvällstidningarnas löpsedlar.(Har inte lyckats få bilden stående)image
Jag la varken pengar på tidningen eller energi på att söka artikeln i mobilen, men funderade lite på de där experterna. Hur blir man lyckoexpert, tro? Vore nästan intressant att träffa dem. Har de alls möda och bekymmer, lyckoexperterna?

Gissar att det här är ett typiskt ”sommarlöp”som tas till när det lilla antalet arbetande journalister inte hunnit få fram tillräckligt mycket från Almedalen eller de delar av Sverige som ligger därutanför.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

    • Jan Nilsson (inläggsförfattare)

      Det lät beviljat.
      Men då så. Då har jag ju redan tagit en av Expressens lyckoexperter i hand. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.