Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vi börjar med KS


Idag är det kommunstyrelse i Vännäs, inte direkt det tyngsta som skådats. Men man har lärt sig att inte beräkna tidsåtgången bara efter dagordningen. Man vet aldrig riktigt var debatterna drar igång.

För övrigt följer hösten det normala mönstret mitt i allt nytt, ovant och spännande. Med alla människorna som samlas följer också en inte oäven mängd bacillusker och virus. Här hemma har vi också fått vår del, men tänkte hålla oss på benen efter en i stort sett däckad helg.

Ligger efter i sådant jag tänkt skriva, men kommer kanske ikapp. En sak är mycket viktig och allvarlig, både för enskilda och för samhällets olika administrationsnivåer. Den ska jag skriva om i veckan, om inte annat.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.