Om Josefin

Älskade Internet!

Hej, hej.

Det har varit hemskt. HEMSKT! Min Internetuppkoppling bestämde sig för att lägga av i torsdags, och givetvis har den därför inte fungerat på hela helgen. Missbrukaren i mig har letat sig fram flera gånger och jag bölade till och med i lördags när jag berättade om min abstinens för mamma. Hon ringde i alla fall och skällde ut någon stackare på Sky Com i morse, inte för att hon anklagade honom, utan för att han betedde sig arrogant som fan och inte förstod vår kaos och misär. Jag betalar faktiskt för att få spela World of Warcraft och det är ett av mina största intressen, och sedan kan ju folk tycka att det är hur nördigt som helst och att det är ett störtlöjligt intresse som inte är värt ett piss; det kostar ju i alla fall pengar! Jag har även artiklar som jag vill kunna skicka in, planlöst klickande att göra och vänner som jag vill skriva menlösa saker till, såsom: ’Tja, vad görs?’

Min fruktansvärda helg började i alla fall i torsdags, och trots avsaknaden av uppkoppling har det ändå funnits vissa ljusglimtar i min annars så dunkla tillvaro.
En liten topp 5 på det kanske:
1. Fest hos Anna som fyllde 25 i lördags. Slutade dock med att jag kexade, men det var kul ändå.
2. Partaj hos mig i torsdags.
3. Kolla på Kalle och Chokladfabriken med Rob. Dra mig baklänges på en liten vagn vilken fängslande film!
4. Jag skrev en krönika trots att det är länge kvar till deadline. Pwned, newblars!
5. Höken och Gustav i fredags när vi käkade på Subway. Roligare och mer politiskt inkorrekta människor får man leta efter. Jag höll fan på att avlida.

Åh, jag är lyckligt igen!
Över och ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.