Om Josefin

Too cool for school

Hej, hej!

Har njutit av min sista World of Warcraft-vardagsnatt på ett bra tag nu genom att göra Zul’Farrak med fyra kamrater från mitt gille Union of the Codex, inklusive min brors karaktär Skelmir. Mycket trevligt! På mötet på VK ikväll snackade jag och Philip om hur galet det känns när man tror att saker som hänt i spelet även hänt i verkliga livet. Jag trodde till exempel på nyårsafton att jag hade raketer och frågade om vi inte skulle gå ut och sätta fyr på skiten, då jag plötsligt kom på att det faktiskt var i spelet som jag hade mina fyrverkerier som jag fått i Scarlet Monastary. Crazy cheese!

Snart dags för skola igen, och som vanligt känns det ganska deprimerande. Jag har aldrig varit så less på skiten som jag är nu, och jag ser inte fram emot att komma tillbaka till stressen, att bara kunna spela World of Warcraft på helgerna, gå långa dagar i skolan så att man är så trött att man vill kräkas efteråt och inte kunna leva det ljuva livet med förvrängd dygnsrytm.

Det enda positiva jag kan komma på är att jag och några av de bästa polarna i skolan ska få en gratisresa till Stockholm (Expressen) om tio dagar och träffa, hör och häpna, Linda Skugge i egen hög person. Har hon barnspyor och rotsakslådor på kläderna mån tro? Är hon egentligen en tönt som hon påstår? Jag ska göra en grundlig research. En annan positiv sak är att jag snart fyller 18, och då ska jag skaka rumpa varje helg. Ni kan börja planera min överaskningsfest redan nu!
Nu när jag ändå är mitt überpositiva jag kan jag ju tillägga att det faktiskt ska bli rätt trevligt att träffa mina klasskompisar och lärare också, och njuta av att sitta och pimpla kaffe i kafeterian och bara vara slacker. Gud vad jag är POSITIV!

Nu ska detta positiva lilla stycke släpa sig till sängs. Fare thee well!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.