Om Josefin

Back in the days

Hej, hej!

Sitter och läser gamla kompisars dagböcker och kikar på skitgamla presentationer på www.skunk.nu. It’s hilarious! Jag gråter nästan av skratt och känner mig otroligt nostalgisk at the moment.

Mina otroligt alternativa intressen från när jag var tretton bast var följande:
’Anton! Bästa killkompisen
Äta gröna äpplen
Bebban & Hedwig
Bebban & Hertz
Björn
Böjne
Disa,Elin,Tanja,Kerstin
Dricka Te
Ebba grön
Ejrike
Happy Clappy!
Kissa i sängen
Lyssna på musik!
Min mor & min far
Min palestinasjal
Min polare Anton
Min randiga mössa
Mina mäktiga killkompisar
Mina mäktiga tjejkompisar
Moahahahaha!!!!!
Nalle-Puddingen
Pär
Proysen
Sjunga i duschen
Sofia the devil
Sova jävligt länge
The Clash
Vara allmänt läcker!=0)’

HELT SJUKT ALTERNATIV! Jag var verkligen värsta råtönten, men det var fina tider, det kan jag inte sticka under stol med.

Alla hade Buffaloskor, muttbyxor (also known as jazzbyxor, såna där svarta och glansiga, ni vet), man laddade hem en klämmig bit i veckan med Napster, hade världens segaste modem som tog åratal på sig (ibland fick man lägga sex kronor i timmen i en burk för att betala för sitt ’chattande’), drack Nalle Puh-te, vissa freaks (inte jag dock) hade uppblåsbara ryggsäckar och tyckte att det var fint att ha våtdräkt på sig. Man hade alltid kompisångest och värsta pressen att vara med någon efter skolan, jag ville inget hellre än att vara ihop/vara bästa kompis med Anton (han har aldrig varit lika till sig i mig som jag varit i honom) och man var alltid avundsjuk som fan på sina vänner. Oh, those were the days!
Jag kanske låter ironisk, men jag hade verkligen sjukt kul när jag var pre-teen. Lite skit och ångest måste man ju leva med, liksom.

Snart slutar jag och då är det helg. Skål, Annmarie!

En kommentar

  1. Mia

    Vet du Josefin, jag har kritiserat dig förr. Men jag kommer inte att göra om det! Denna värld behöver ungdomar med massa skin på näsan, för i den verkliga världen som Annmarie så fint berättar om, där BEHÖVS lite jävlaranamma. Och då snackar vi inte 100% närvaro och slicka r*v i gymnasiet, jag gick min egen väg och den räckte jävligt långt vill jag lova. (Därmed INTE sagt att Sveriges ungdomar inte skall ta den utbildning de erbjuds på allvar, bara att alla är egna individer och inte fungerar exakt likadant!) Lyssna inte på människor som säger annat, du är nämligen cool som en swimmingpool. Och din egen. Till skillnad ifrån oh, så många andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.