Om Josefin

Eurodisco is the shit!

God eftermiddag, lovers!

Sitter och äter upp godiset som alla påskkäringar egentligen ska ha (mamma gav mig just ett nytt, och inte allt för smickrande, smeknamn – gamen) och kollar på Tyra Banks, medan jag även packar lite förstrött. Åker till Kramfors med Robert i eftermiddag för att leva djävulen med vänner och bekanta och för att gå på en konsert och se, hör och häpna; ARVINGARNA! Dessa gentlemän som fick mitt hjärta att bulta extra hårt back in the days, typ 1993-94, med hits som Eloise och Wasted days and wasted nights (inte för att jag vet om den senare av de nämnda tu någonsin blev en monsterhit, var bara tvungen att skriva dit den för att titeln var så härligt trattig). Konserten + styrdansen kommer att äga rum i Bollstabruk bland träningsoveraller, broderade visdomsord, åttiotalsmöblemang och hemkört och lingondricka, och jag hade inte kunnat vara mer peppad! Lovar att knäppa massa kort. Håll hårt i hatten!

Det här med att många som spelar World of Warcraft och andra nördiga spel ofta lyssnar på värdelös musik såsom trance, eurodisco och metal är något som jag insett och accepterat. Jag har till och med börjat tycka att det är rätt kul att lyssna på gamla eurodiscohits från tidigt nittiotal medan jag lirar, och det finns ingenting bättre än att sjunga ’She works hard for the money, so hard for it, honey’ när man farmar pengar en mörk natt i Scarlet Monastary. Mitt guilds themesong, Push it to the limit, är dessutom bland det klämmigaste jag någonsin hört. Dock så har det gått för långt när man börjar smyga med sitt spisande av gamla eurodiscoplattor och åttiotalshits, precis som en karl i min närhet har börjat göra.

Robert, jag vet att du älskar Mr Vain och The Ride och det är ingenting att skämmas över! Det enda du gör med ditt smyglyssnande är att du får mig att krackelera av skratt var gång jag kommer hem, hör knulltechnon pumpa genom högtalarna och ser dig kasta dig över stoppknappen. Be my guest och låt vågor av nostalgi skölja över dig som en tsunami, ditt åttiotalsbarn.

Nu har jag bråttom.
Ha det grymt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.