Om Josefin

Kalla mig ugglan del 2.

Hej, hej!

Misär, misär. Jag kan inte sova, jag blöder på benet och hela min kropp kliar. Jag vet inte om det sistnämnda beror på att jag inte bäddat rent i sängen på år och dar, eller om det är för att jag kollade på Osbournes på fyran för ett tag sedan och hela avsnittet handlade om att deras äckliga hundar fått loppor? Äckligt är det hur som helst. Har nu försökt sova ett bra tag, men det finns ingenting på TV att somna till, och när jag försökte läsa Linda Skugges bok Ett tal till min systers bröllop blev jag bara less. Visserligen är den ganska underhållande, men den känns ändå bara som typ en sammansättning av alla krönikor som jag någonsin läst av henne. Språket blir liksom tröttsamt. Dessutom hatar jag allt jävla tjat om barn från alla håll och kanter.

Hörde just på nyheterna att ryska kvinnor använder 12% av sin lön till att köpa smink. What the fuck? Mitt heta tips är att köpa värdelösa blaskor och sedan ta smink- och hudlotionsprover därifrån. Jag köpte till exempel Vecko-Revyn i somras när jag och Sofia skulle åka buss till Haparanda för att man fick en liten puderdosa på köpet, och i morsans gamla Amelia-tidningar från 2003 och 2004 kan man fynda alla möjliga guldgrejer. Typ Schampo, foundation och anti-rynkkrämer.

En sån här också, ja:
IDAG: har jag bakat kakor till mammas femtioårskalas som hon har panik inför. Jag hatar att baka. Däremot gillar jag att laga mat, vad nu det har med saken att göra.
IGÅR: var jag på bio med Robert, Disa och Jonathan och såg "Infödd soldat". Den var skitbra.
IMORGON: ska jag vara med i radioprogrammet 70km Punk. Lyssna klockan 19.00!
DAGENS MUSIK: The Pipettes.
DAGENS KLÄDSEL: Ett förkläde jag sydde på slöjden i sjuan.
DAGENS ACCESSOARER: Flottigt hår? Skeva tänder?
REKOMMENDERA EN LÅT: Holy Diver med Dio. Haha!
VAD VILL DU GÖRA JUST NU? Sova.
SENASTE LÅT DU HÖRDE? Labba Labba med USCB Allstars.
SENASTE INKÖP: Svart klänning och ett par strumpbyxor till mig själv. Tabortkatthår-grej i födelsedagspresent till Sofia. Haha.
HUR MÅR DU JUST NU? Det är nice. Lite bittert, men ändå n-i-c-e.
SENASTE PROGRAM DU SÅG PÅ? SVT24, antar jag.
VAD VAR DET SENASTE DU SA TILL VEM? Vrålade gonatt till morsan för några timmar sedan.
SENASTE SMS: "MSN!!" från Bibi. MSN funkade dock inte, så eftersom att det verkade brådskande fick jag ringa henne istället

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.