Om Josefin

Framtidspanik

Hej, hej!

Radiosnackandet gick ganska bra, även om jag var jättenervös i början. Det var ju egentligen bara att sitta och lyssna på bra musik och snacka lite dynga med två trevliga unga män. Grymt.

Sedan jag kom hem har jag hunnit planera helgen med mina brudar, och på lördag ska vi dricka lådvin, äta pizza och spela sällskapsspel hemma hos Disa och sedan kanske dra ut. Sjukt taggad! Har även bakat chokladkakor idag till morsans femtioårsspektakel och dom blev riktigt goda, trots att de innehåll konstigt socker som helt seriöst luktade utedass. Bakardrottningarna som jag umgås med hade varit stolta över mig.

Just nu kretsar alla mina tankar kring jobb. Jobb, jobb, jobb. Vad ska hända med mig? Hur länge duger mina texter? Hur vet man om man är duktig eller ej? Kommer jag få fortsätta skriva eller borde jag ge upp? Har sökt jobb på geriatriken i sommar igen, och min gamla chef var positiv. Får jag inte det ska jag även söka jobb som personlig assistent, vårdbiträde på andra boenden eller som städare på sjukhuset. Plz, anställ mig! Jag är trevlig, glad och en jävel på att jobba. ANSTÄLL MIG!!!!

G’night, humans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.