Om Josefin

Ty och Paris

Hej, hej!

Läste i någon blaska att det gjorts en undersökning om vilka människor som folk från USA helst/helst inte skulle vilja sitta bredvid i ett flygplan. På första plats över folk man vill sitta bredvid kom Ty Pennington. But why, liksom? Han är en skrikande galning som någon dum jävel tilldelat en megafon. Skitjobbig, I don’t get it. På första plats över folk man inte ville sitta bredvid kom Paris Hilton, och jag måste, tyvärr, säga att jag nog hellre sitter bredvid henne trots att hon verkar spånig. Typ sitta och snacka skit med henne, klappa hennes hund med lillfingret så den inte går sönder och få svaret ’That’s hot’ på allt man säger.

I morse körde jag bil som en gudinna! Alla gångtrafikanter kunde känna sig lugna och behövde inte pissa på sig av förskräckelse när jag kom körande (förutom någon brud med solglasögon som jag råkade missa, men hon hade ändå inte företräde, så hon får skylla sig själv om hon fick skippa sin morgonpromenad och gå hem och byta trosor istället). Efter lektionen bokade jag in tid för halkbana. Känns jätteskönt, även om det är ett ganska bra tag kvar tills det är dags (11/4).

Nu ska jag ringa Bibi och se till att hon pallrar sig till dagens enda lektion som börjar klockan ett, så att jag slipper sitta på engelsklektionen ensam och rädd. Efter det ska jag hem en snabbis och hänga med dom som kommer för att fira morsan för att sedan knata ut på stan och jobba i cirkus två timmar. Sedan hem igen och fortsätta firandet.

– Alltså Josefin, jag är så nervös… Jag gillar ju att pladdra på, men jag hatar att vara i centrum.
– Ta dig en redig sup!
– Ja, jag behöver något lugnande!

Det kommer morsan givetvis inte att göra, men believe me, hon verkar behöva det. I skrivande stund löper hon amok inne i vardagsrummet, så jag tror att jag måste rädda henne.

Hörs och störs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.