Om Josefin

Praktiiiik

Hej, hej!

Tog just en sväng förbi OK/Q8 för att köpa godis till mamma och tuggummin till mig själv, och såg då en skylt vid kassan som sa att man inte får prata i mobiltelefon medan man betalar. Så jävla rätt! Lite lustigt dock att min mobil har en förmåga att ringa när jag befinner mig just där. I vanliga fall svarar jag inte i min mobil när jag håller på med saker som involverar samtal, öga mot öga, med andra människor, men det var tyvärr rätt nyligen jag lärde mig hur man stänger av ljudet på den helvetiska nymodigheten medan den ringer. Jag klarar inte av att låta hela världen höra min ringsignal (TNT med AC/DC som farsan har laddat hem, haha), så därför brukade jag svara trots att det tog emot. Fan vilket jävla svammel det här blev.

Grymt att Jacub har börjat blogga här på vk.se! Han skickade ett mail till mig när jag just hade startat min egen blogg, och sedan dess har vi hållit kontakt lite till och från. Skön grabbhalva, det där.

Har varit på VK i princip hela dagen (från cirka kvart i åtta på morgonen till klockan halv åtta på kvällen på grund av mötet med ungredaktionen), och det har varit helt underbart! Har haft tillgång till ett eget rum med telefon och dator, och det har liksom gjort all förberedelse och allt skrivande mycket enklare än när man sitter hemma och Internet käbblar och det inte går att ringa mobilsamtal från hemtelefonen. Alla har varit hur trevliga som helst och det enda jag kan klaga på är mig själv och att jag blir så jävla blyg ibland. Jag kände mig så jävla mobbad på lunchen, haha. Det var typ som att bli en utstött sexåring igen och det tog lång tid innan jag vågade mig ner för att äta lite. LOL @ Josefjant.

Nu ska jag däcka i sängen så att jag orkar köra bil i morgon klockan sju.

So long, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.