Om Josefin

Apelsinkvinnor

Hej, hej!

Jag kom just fram till att en av mina sämsta egenskaper är att jag alltid råkar driva med ginger kids precis när jag råkar vara i samma rum som just ett ginger kid eller ibland till och med pratar med ett. Det är ju inte alls så att jag på något sätt tycker illa om rödhåriga, det vore ju sjukt, det har liksom bara blivit en kul grej. Ganska kasst egentligen… Det är i alla fall South Parks fel.

Idag har jag varit på stan med Disa, Bibi samt Disas lillebror Andreas. Vi gled mest runt och en tant gnällde på Disa för att hon skalade en apelsin och slängde skalet på marken (hon hade tänkt kasta det i en papperskorg senare faktiskt). Alltid lika komiskt med folk som orkar bry sig om vad andra gör. Efter apelsinincidenten gick vi på Kafé Station och fikade, sedan köpte jag en matta på Lagerhaus till min framtida bostad. På tal om apelsiner så tänker jag alltid på badhuset när någon äter det, för det var alltid någon jävla tant som skulle skala och äta en i bastun där så att det blev outhärdligt att vara där inne. Fy fan.

Nu är min praktikvecka på VK slut och det känns så jävla sorgligt! Har haft det hur bra som helst och hade kunnat mörda för att få stanna där några veckor till och slippa komma tillbaka till skolan.

Ska snart ringa Becker, Emelie och mina andra flickvänner och se till så att alla kommer hit. Sedan ska vi lyssna på 90-talsdisco och dricka öl och sedan dra på fest. Jag är hur taggad som helst.

Buh-bye!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.