Om Josefin

Kissemissemjao

Hej, hej.

Fan vad sjukt det där med sabotaget mot kattutställningen, liksom gå dit och stjäla varmkorv och läsk och klippa i katternas pälsar… Varmkorv för helvete! VARMKORV! Det är nog den biten jag tycker är konstigast. För även om det är helt sjukt att tvångsklippa stackars katter, så är det ju ändå på något sätt mer förståeligt (jag hoppas verkligen att ni förstår vad jag menar nu) än att stjäla typ åttio burkar Bullens pilsnerkorv.
Det är i alla fall säkert någon galen katt-tant som ligger bakom attentatet. Eller den galna katt-tantens make, om hon nu har någon, vilket i så fall skulle förstöra den bild jag har av galna katt-tanter, eftersom jag tänker mig att sådana inte är gifta. Åtminstone inte med någon som inte har fyra ben, en yvig svans och heter Misse.

Under eftermiddagen har jag försökt ringa avdelningsföreståndaren på Geriatriken för att se om han vill ha mig där eller inte. Mannen svarade inte, så det gick ju inge vidare direkt.
Sedan försökte jag även ringa till Fredrik Strage för tusende gången, men han verkar inte heller speciellt pigg på att prata, och svarar inte när jag ringer. Ännu ett misslyckande på telefonsamtalsfronten, alltså.

Idag på Text B så ville min lärare Jenny att jag skulle stanna kvar för att hon skulle snacka med mig om en sak, vilket visade sig vara något alldeles fantastiskt: Jag slipper skriva krönikan och artikeln angående praktiken! ’Josefin, jag har ju läst det du skrivit i VK veckan, och det känns så otroligt dumt om du ska behöva skriva de där texterna då när du redan skrivit krönikor och artiklar under praktikveckan’. Text och Medias lärare är verkligen helt underbara ibland, I love ’em all.

Snart möte på VK, så jag funderar på att dra på mig några andra kläder än de pyjamasbrallor och det sunkiga linne jag bär för tillfället.

So long!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.