Om Josefin

Värsta helgen

Tja, tja.

Befinner mig i skolan och försöker styra upp mitt liv = skaffa sommarjobb och skriva alla uppgifter som vi fick i och med praktiken. Vi ska dels skriva en faktaartikel och en krönika om arbetsplatser, skriva loggbok varje dag samt svara på frågor angående fackombud, lön, fackliga frågor och hur lagar som AML, LAS och MBL fungerar i praktiken och massa annat. Sedan ska vi även skriva en två sidor lång fördjupad analys om arbetsplatsen. Varför måste alltid all jävla glädje sugas ut? Jag hann inte göra något av det här under praktikveckan, för då jobbade jag ju, och på kvällarna när jag kom hem var jag så förbannat trött att jag typ däckade klockan sju på kvällen. Drygt, men det är väl bara att bita ihop och göra allt.

Festen i lördags var minst sagt speciell, haha. Vi kom till en lägenhet i centrala stan där det bodde en massa killar med snusläpp, påtaglig bushdialekt och som ägnade kvällen åt att slå varandra med ett knogjärn och lyssna på dålig musik. En äcklig kille sa att han tänkte ligga med Bibi på köksbordet, trots att hans tjej var i rummet bredvid, vilket gjorde Bibi förbannad och ledde till att vi drog därifrån. Sedan knatade vi till Pipes of Scotland där endast jag kom in och inte de andra, så då gick vi hem till mig och käkade mackor istället. Festligt indeed! Jag hade i alla fall roligt på den där förfesten, för det var så många roliga karaktärer där. Bibi var helt otroligt negativ, så hennes beskrivning av kvällen är typ tusen gånger roligare, så jag saxar härmed lite ur hennes blogg:
’igår skulle vi festa. det började lovande med föris hos jossi med chirre och mina sommarskivor.
sen så hamnade vi på festen som gick från low till ALL new low. den liksom sjönk i ett bottenlöst hål typ såhär:
– det börjar med att en hund kommer och slickar mig i skrevet när vi kommer in.
– festen består av 5-10 killar som sitter och lyssnar på musik från en rutten laptop. alltså det var verkligen kass musik. bl.a cascada, karatefyllalåten och takida.
– dresscoden för killarna verkade vara 1 kilo hårgele och illasittande ljusa bootcutjeans.
– man fick röka inomhus, vilket innebar att alla kedjerökte och det är SUNKIGT.
– ju längre tiden gick desto fullare blev killarna och de började ha allsång till takida och cascada.
– pipesbruden och hennes vän anländer och jag tror inte att kunde ha skämts mer för att jag befann mig i den där lägenheten.
– jag, disa och viktor sätter oss i köket och när jag tror att jag inte kan sjunka lägre så händer detta:
en kille med den fetaste snusläppen, von dutch keps och jeansen instoppad i strumporna kommer och sätter sig bredvid mig då jag sitter på köksbordet.
killen: jag orkar inte vara där ute.
jag: vadårå?
killen: min tjej är där och hon är så jävla full.
killens kompis kommer in i köket.
killens kompis: vad gör du?
killen: jag ska ligga med den här tjejen, här på köksbordet.
jag: nej det ska du inte. du ska gå nu.
killen: va?
jag: du ska gå nu sa jag.
killen: DUU, JAG HAR FAKTISKT MER RÄTT ÄN DIG ATT VARA HÄR!!
jag: gå sa jag.
killen går.
sen snackar han med disa och viktor och säger att han ’inte menade det så’ (nähä? hur menade du det då?) och han försöker be om ursäkt till mig tio gånger och fattade liksom inte vinken att han skulle dra åt helvete.
– vi går till pipes och kommer såklart inte in.’

Hörs och störs, lovers.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.