Om Josefin

Läsning och gaphalsar

Hej, hej.

Livet i läggan går bra. Igår hämtade jag morsans alla gamla Amelia, samt Utvandrarna, Invandrarna, Nybyggarna och Sista brevet till Sverige av Wilhelm Moberg. Utvandrarna är nog min favoritbok, på delad förstaplats med En Björnberättelse och Carolina Gynnings självbiografi. Haha. Skönt att äntligen ha något att göra när man inte kan sova.

I morse försov jag mig och vaknade halv åtta, men hade gett mig fan på att inte ramla in en minut över åtta som vanligt, så det var bara att dra på sig något, slänga upp mitt nytvättade, och därför äckligt lockiga, hår i en knut samt dra på sig solglasögonen. Sedan gled jag iväg till jobbet. Kom lik förbannat lite för sent, men det är the effort som räknas.

Idag fick vi by the way en chokladask av en glad kund. Tänk om alla kunde vara som honom istället för att vara gaphalsar som skriker "Josefiiiiiin, jag vill tala med din chef nuuuuu" bara för att man inte har stans alla postnummer i huvudet eller vet varför tidningen slutat komma till Ytterslasksele. Nu har jag bara lunch i tio minuter till, och innan rasten är slut ska jag hinna hämta kaffe, ringa Sofia och pudra näsan.

So long!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.