Om Josefin

Tips

Hej, hej.

"Stickan", min trogna bloggläsare, undrar om jag har något tips på vad man kan ta sig till om man inte kan sova. Jag rekommenderar varmt att försöka memorera telefonkatalogen, att somna ifrån ett matlagningsprogramsmaraton på Tv4, eller lite hederlig onani.

Inflyttningsfikat igår var trevligt, förutom att Disa dissade allt i min lägenhet inklusive det te jag köpt. Behöver verkligen införskaffa mig några stolar. Som tur är ska jag och Sofia på Myrorna, Rusta och lite andra ställen i eftermiddag så fort jag slutat jobbet. Jag och Ylva skrattade lite åt mitt spartanska sovrum, och det faktum att jag dessutom har en tavla med Lenin ovanför sängen. Spexigt, va?

Telefonen är tyst, kaffet är kallt, annonserna är bokade och inga kunder så långt ögat kan nå (vilket i och för sig inte är så långt, med tanke på den skyhöga disken jag sitter bakom).

3 kommentarer

  1. Emelie (flugan)

    Jag kom just att tänka på mitt gamla tidsfördriv; att läsa din blogg! Nu är det nämligen dödslugnt här på Storgatan när varje själ i Umeå ligger på playan istället för att handla.
    Den är perfekt för ett par skratt när tristessen slår till big time 🙂

    För övrigt måste ordet ”spexigt” (i olika former) vara det roligaste som finns.

  2. stickan

    Ja det va ju 3 mycket varierande tips det blir till att testa….. Telefonkatalogen lät enormt sövande.. Lycka till med shopingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.