Om Josefin

Damn, I wish I was a lesbian

Hej, hej.

Shoppingen igår gick bra. Jag inhandlade bland annat fryspåsar, hårspray, tandkräm, en lampskärm och lite andra "roliga" saker. På Rusta köpte jag och Sofia ett tält som vi ska dela med Bella, samt varsin stol. Inte vilken stol som helst heller, utan världens bästa stol. Den är bebisblå och har ett tillhörande parasoll som man sätter fast bakom stolsryggen, samt en ölhållare. Hur jävla glassigt är inte det, va? Jag har ställt upp den i köket, och där ska jag sitta och låtsas att jag är en redneck på semester.

Disa kom hem till mig igår för att sova över en natt eller tjugotvå. Vi käkade, pratade, grät, skrattade, stalkade och tittade på nyheterna och jag kände att jag önskar att jag vore lesbisk. Sedan kom jag fram till att jag och Disa inte skulle bli ett vackert par, och att det är lika bra att jag är heterosexuell. Jag är så jävla manlig jämfört med henne, och har i alla tider varit den som kunnat brotta ner henne. I ett förhållande gillar jag att vara den som blir nedbrottad i sängen när man skojbråkar. Bli runtkastad litegrann. Det var Robert bra på. Det enda sättet att ta sig ur hans grepp var att samla massa saliv i käften och sedan slicka honom i ansiktet. Det var kul.

Tjugo minuter till lunch. Händer fan ingenting idag.

7 kommentarer

  1. stig-erik

    Ja det lät kul jag ställer gjärna upp på en brottnings omgång men jag är en mycket bra vinnare typ extremt dålig förlorare. Det skulle va spexigt.

  2. Mia

    Man föds till en sexuell läggning, och det är ganska omofet att önska sig en annan läggning än den man är född med. Väx upp! Du har visat alla att du är super-liberal, så du behöver inte låtsas mera.

  3. bbb

    Vad är det för omoget i det? Lika omoget som att det finns tjejer som önskar de var killar i vissa sammanhang eller kilar som önskar de kunde gråta? Det enda omogna i sammanhanget är att inte inse att önskningar är något som är en del av vår natur och oftast inte har ett skit med verkligheten att göra. Sätt dig du på din kammare och sluta fantisera om du trivs med det men uppmana inte andra att göra likadant.

  4. AGE

    Mia är inte bara världens tråkigaste människa, hon är okunnig också. Se Hello Saferide-referensen för helvete, Mia! Frossa i populärkulturen så blir kanske också du rolig, Mia! Dra på smilbanden, Mia! Populärkultur är viktigt, populärkulturella refenrenser är roligt och låten My Best Friend (som innehåller citatet ”Damn, I wish I was a lesbian) är en himla svängig låt. Så det så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.