Om Josefin

Om att det går rätt bra för mitt lag

Hej, hej.

Min morgon började jävligt bra. Skulle trycka i mig ett äpple till frukost tänkte jag, men det slutade jag med att jag fick en allergisk reaktion (jag får det när jag minst anar det) så att min mun svällde upp och jag såg ut att ha gjort en dålig läppförstoring. När jag gick till bussen såg jag dessutom en man som visade drulen i fönstret. Säkert ganska ofrivilligt från hans sida, men ändå. God morgon, Josefin.

Jag är verkligen så jävla dum i huvudet när jag är trött. Kom hem från första dagen på mitt nya jobb vid femtiden, käkade en O’boy- och mackmiddag och kröp sedan ner i sängen för ’vila’ i fem minuter. Det hela resulterade i ett tre timmar långt powernap vilket förmodligen nu har sabbat hela min plan på att få ordning på min snedknullade dygnsrytm (jag var ju så nära!). Lär ju inte kunna somna sen, men vi får väl se.

Mitt nya jobb är, om ni undrade, på universitetet där jag ska skriva om IT på olika sätt, och där har jag varit sedan åtta i morse och träffat människor, suttit i möten, försökt lära mig att hitta samt fått reda på lite mer om mina arbetsuppgifter och vad jag ska börja göra und so weiter. Känns jävligt roligt och peppande faktiskt, och det som gör att det känns ännu bättre är att jag även blir kvar på VK. Det går bra för mitt lag just nu.

4 kommentarer

  1. stickan

    Ja det är väl bara att säga grattis då….. ja till jobbet inte till den sabbade dygnsrytm men du har ju gett mig tips om hjäp vid sömnsvårigheter… ja se till å njut..

  2. bbb

    Du ser, allt ordnar sig så länge man inte hänger läpp 😉 Roligt att du hamnat på den skyddade verkstaden, alltså universitetet. Vi kanske syns där nån gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.